Skrapa lotter online

Testa din tur hos oss idag! Att skrapa online är precis som att skrapa traditionellt, men roligare. Online begränsas du inte av utbudet i en kiosk utan har möjlighet att välja bland många olika lotter och kan välja de du tror kommer att ta dig till drömvinsten. Hur stor chans tror du att du har? Många vinner små vinster, men självklart pirrar det till hos oss alla när vi tänker på möjligheten att vinna stort. Drömmen om att bli miljonär finns hos oss alla och det finns de som skrapat fram sin dröm. Skrapa lotter online har dragit till sig en helt ny målgrupp då vana online-spelare nu också börjat testat att skrapa fram vinsten.

Vad är skraplotter online?

Skraplotter är spännande och det har vi tyckt enda sen 1970-talet. Lotten har verkligen inte förlorat sin popularitet utan tvärtom! Nu finns det ett utbud för alla. För hos vem pirrar det inte när man börjar skrapa och ser möjligheten att ro hem vinsten? Skraplotter är populära av den anledningen att det är en lott för alla och en stunds spänning. Vi har alla olika stilar när vi skrapar, vissa skrapar sakta och metodiskt när andra gör helt tvärtom.

Det är egentligen ingen skillnad att skrapa lotter online. Du skrapar ruta för ruta precis som du gjort tidigare. Den stora skillnaden är att du inte behöver ge dig ut i ösregn utan kan enkelt skrapa där det passar dig. Varför inte skrapa en ruggig dag när du sjunker ner i soffan med en filt, eller med vänner? Att skrapa lotter har aldrig varit enklare. Vinsterna när du skrapar online kan även vara större än de som säljs i vanlig butik.

Varför ska jag skrapa online

Förutom de många fördelarna med det stora utbudet av lotter, smidigheten i att kunna skrapa när du vill och inte när kiosken vill, finns även aspekten miljö. När du skrapar online behövs det inte produceras en massa fysiska lotter, vilket sparar miljön på många olika vis. Det gäller både råvaror och även all transport. Utbudet växer då efterfrågan växer och du kommer alltid att hitta något för dig. Dessutom ser du vinsten direkt på skärmen. Men när det kommer till varför har vi också den stora fördelen att du inte kommer tappa bort din vinst! Vilka av oss har inte skrapat fram en vinst, men sen glömt att ta med den när man ska handla? Till slut hittar man lotten och då har den gått ut. Nu behöver du inte skriva minneslappar utan har din vinst direkt!

Hur gör jag?

Det är enkelt, du väljer den skraplott som du tycker verkar gömma storvinsten. Det är inte mer komplicerat än tidigare. Nätlotter kan även vara interaktiva vilket ”analoga” inte kan vara. Du använder muspekare för att skrapa. Fördelen är också att du slipper bli smutsig! Ta fram vinnaren i dig, välj din lott och skrapa fram din vinst. Du kommer att tycka att det är betydligt lättare och roligare än tidigare. Vad tror du att du vinner? Lått det pirra och dröm!